Добредојдовте

Нашите медицински помагала им помагаат на луѓето да си ја повратат мобилноста. Нашите високо квалитетни производи се: ортози, компресиски чорапи и ортопедски помагала. Сите производи се произведени во Германија.


Хуманитарните проекти на Металург

Вториот проект е реализиран со средствата собрани од натпреварот Металург – Загреб, а наменети за децата со посебни потреби од здружението “Дајте ни Крила“.

Bauerfeind

Ракометните екипи на Металург, веќе една година, уживаат во благодетите од спонзорството на фирмата BAUERFEIND, една од водечките светски производители на медицински помагала.

Caltex новиот ексклузивен производител за Bauerfeind

Здравјето и задоволството на клиентите, е бизнис идејата koja ние ја делиме и тоа беше првиот и најважен чекор кон остварување на партнерство меѓу двете компании.

Дел од нашите програми


Хуманитарните проекти на Металург

Вториот проект е реализиран со средствата собрани од натпреварот Металург – Загреб, а наменети за децата со посебни потреби од здружението “Дајте ни Крила“.

Bauerfeind

Ракометните екипи на Металург, веќе една година, уживаат во благодетите од спонзорството на фирмата BAUERFEIND, една од водечките светски производители на медицински помагала.

Caltex новиот ексклузивен производител за Bauerfeind

Здравјето и задоволството на клиентите, е бизнис идејата koja ние ја делиме и тоа беше првиот и најважен чекор кон остварување на партнерство меѓу двете компании.

Caltex новиот ексклузивен производител за Bauerfeind

Здравјето и задоволството на клиентите, е бизнис идејата koja ние ја делиме и тоа беше првиот и најважен чекор кон остварување на партнерство меѓу двете компании.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!