Canped Bladder Large уринарна инконтиненција во општествениот живот на луѓето кои живеат прави да се чувствувате многу посигурни и удобно.

Особено се користи за  уринарна инконтиненција (ургентна инконтиненција) се користи.

Canped Bladder Large  има 12 парчиња во пакет.

Не дозволуваат урината да лесно да се апсорбира, гелот го спречува формирањето на бактерии и непријатни мириси.

Широки ленти на лепило држи цврсто, го спречува пропаѓање.

Работ дава анатомски облик гуми и штити од течење.