Наменета за деца на кои им треба посебна потреба.

40cm-70cm  мерење на половината погодна за пациенти со XS Canped

Пелените се 12 парчиња во пакет.

Од страната има текстил кој дише и на  површината спречува потењето, удобен.

Широки ленти на лепило држи цврсто, го спречува пропаѓање.

Работ дава анатомски облик гуми и штити од течење.

Против истекување “бариери” и индикатор за време на промена .

Дерматолошки тестирани.