Секогаш чекор напред

Venotrain компресивни чорапи се произведуваат во една од најмодерните фабрики на светот и со најдобро третманско решение од благи до изразени, па и до најтешки пореметувања на вените и ломфоедеми. Нашата цел е нашите производи да овозможуваат сигурен третман и првокласно удобно носење благодарение на користењето на високософистицирани материјали и усовршени производни процеси.

Ние знаеме и тврдиме дека нашите производи се најдобри, а тоа го има докажано и исцрпното клиничко истражување, набљудуваните студии и изведени тестирања во соработка со реномирани институции во согласност со прифатени стандарди.

Perfect-Fit составот е развиен е во Bauerfeind и се темели на исцрпни анализи со дигитален преглед на нога и нуди значително поголема флексибилност при носењето на чорапите низ одлична прилепеност и различни големини на проиведени компресивни чорапи.

Компресивните чорапи VenoTrain постојат во многубројни изведби. Нашите иновативни состави на големини, со голем број варијанти во големина и во времетраење, се грижи и ви овозможува VenoTrain чорапите совршено да ви прилегаат, а воедно и индивидуализирано да делуваат на вашите нозе. Доколку не ви одговара мерката со стандарниот состав на големини или специфични индикации, вашите компресивни чорапи ќе ги произведеме по мерка.

Нанесувањето на компресивните чорапи VenoTrain е полесно со помагалата VenoTrain glider или со помош специјализираните VenoTrain ракавици.

No More Posts

Load More Posts

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!