BODYTRONIC® 200

Здравјето на нозе може да се мери брзо и лесно сп користење на системот BODYTRONIC 200, компактен и пренослив систем VenoScan, развиена за безболна, не се инвазивни мерни функции ...

Повеќе

BODYTRONIC® 100

Опис на производот Компјутерски потпомогната системот за мерење Bodytronic 100 метри статички анализи прецизно и брзо. Графички преку употреба на различни бои помага во откривањето области на различни притисок ...

Повеќе

BODYTRONIC® 300

Bodytronic 300 користи уникатна скенирање технологија за прецизно мерење на потколеницата и стапалото, генерирање на дигитална 3D модел. Во исто време, интегрирана платформа детектира статички товари нога. Како резултат ...

Повеќе

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!