Иновативни решенија за безбедно движење

Компанија Bauerfeind е еден од водечките производители на терапевтска медицинска помош. Bauerfeind нуди цела палета на ортози, завои и влошки за да се обезбеди стабилноста и безбедноста на движењето. Во ортопедската програма може да се најдат производи за нога, рака, кичма, колена, рамо и лакт. За да се поедностави избор на производ во рамките на ортопедски програма Bauerfeind и да се овозможи безбедно решение, ние ја резимиравме тековната понуда на производи.

  • All
  • Активна подршка Train
  • Високо еластични уметоци(Visco)
  • Повеќенаменска Ортоза (SecuTec)
  • Стабилизација Loc
  • Функционална ортоза (SofTec)
Viscoelastic табани за намалување на шок товари.+

Viscoelastic табани за намалување на шок товари.

Високо еластични уметоци(Visco)
ViscoPed влошки за опуштање на стапалото+

ViscoPed влошки за опуштање на стапалото

Високо еластични уметоци(Visco)
Manu Rhizo Loc+

Manu Rhizo Loc

Стабилизација Loc
LumboTrain® (Lady)+

LumboTrain® (Lady)

Активна подршка Train

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!