Нозете се темел на телото. Ортопедските влошки ги ослободуваат истовремено нозете, колената, колковите и грбот. Тие дејствуваат биомеханички и така и помагаат на ногата во нејзините природни функционирање. Бидејќи не секоја нога има потреба од ист вид на поддршка, Bauerfeind има повеќе од 300 различни модели. Така што секој може да го најде соодветениот модел за својата потреба.

ViscoSpot®+

ViscoSpot®

Ортопедски производи
ViscoPed®+

ViscoPed®

Ортопедски производи
ViscoHeel®+

ViscoHeel®

Ортопедски производи
ViscoBalance®+

ViscoBalance®

Ортопедски производи
ErgoPad® weightflex 2+

ErgoPad® weightflex 2

Ортопедски производи
ErgoPad® weightflex+

ErgoPad® weightflex

Ортопедски производи
ErgoPad® redux heel 2+

ErgoPad® redux heel 2

Ортопедски производи
ErgoPad® redux heel+

ErgoPad® redux heel

Ортопедски производи
ErgoPad® redux hallux+

ErgoPad® redux hallux

Ортопедски производи
ErgoPad® ski & skate+

ErgoPad® ski & skate

Ортопедски производи
ErgoPad® run & walk+

ErgoPad® run & walk

Ортопедски производи
ErgoPad® ball & racket+

ErgoPad® ball & racket

Ортопедски производи
ErgoPad® work: h+

ErgoPad® work: h

Ортопедски производи
ErgoPad® work for safety shoes+

ErgoPad® work for safety shoes

Ортопедски производи
ErgoPad® work+

ErgoPad® work

Ортопедски производи
ErgoPad® system: s with PowerDots+

ErgoPad® system: s with PowerDots

Ортопедски производи
ErgoPad® system: s+

ErgoPad® system: s

Ортопедски производи
GloboTec® Soft diabetes+

GloboTec® Soft diabetes

Ортопедски производи
GloboTec® comfort business+

GloboTec® comfort business

Ортопедски производи
GloboTec® comfort sports+

GloboTec® comfort sports

Ортопедски производи

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!