Нозете се темел на телото. Ортопедските влошки ги ослободуваат истовремено нозете, колената, колковите и грбот. Тие дејствуваат биомеханички и така и помагаат на ногата во нејзините природни функционирање. Бидејќи не секоја нога има потреба од ист вид на поддршка, Bauerfeind има повеќе од 300 различни модели. Така што секој може да го најде соодветениот модел за својата потреба.

GloboCAD Expert+

GloboCAD Expert

Ортопедски производи
GloboTec® Comfort+

GloboTec® Comfort

Ортопедски производи
GloboTec® deposit systems+

GloboTec® deposit systems

Ортопедски производи
Professional Line milled sport insoles+

Professional Line milled sport insoles

Ортопедски производи
TRlactive®+

TRlactive®

Ортопедски производи
GloboTec® Patricia+

GloboTec® Patricia

Ортопедски производи

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!