Активен стегач за раменски зглоб (OmoTrain)

Анатомски обликувана ткаенина овозможува оптимална прилагодба на котурата на телото и овозможува висока комоција при носење.

На стегачот може по потреба да се вметне високоеластичен додаток. Делува со цел да центрирање на гленохумерален зглоб, се постигнува со подобра флексибилност на зглобот. Во случај на потреба, додатниот виско додаток го масира мекото ткиво кај зглобот на рамото. Ослободува од болки, може да се носи налева и на десна страна, материјалот е удобен за кожата.

Индикации:

– болка
– остеоартритис на рамо

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!