ALUKI

Главни карактеристики

Ширина на седиште: A21 – 32 cm; A22 – 35,5 cm; A23 – 40 cm
Длабочина на седиште: A21 – 29 cm; A22 – 34 cm; A23 – 38 cm
Висина на грбен потпирач: A21 – 60 cm; A22 – 64 cm; A23 – 71 cm
Должина на нога:
A21 – od 30 do 45 cm;

A22 – od 29 do 42cm;

A23 – od 27 do 43 cm.

Грбен потпирач со подесување во 2 позиции: 90° и 100°
Тежина на количка: A21 – 10 kg; A22 – 12 kg; A23 – 14 kg.
Боја на рамка: плава
Боја на прекривка: плава
Стандардна опрема: H-појас, грабнувачки клин, потпирач за глава, предна заштита и маса
Дополнителна опрема: заштита од дожд A34 и торба A33

Производител: Uribarri

– 3 големини

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!