BUG

Количката во која „растат„ деца – има голема можност за прилагодување на седиштето и потпирач, едноставна и прецизна хидраулична прилагодба на агол грбен потпирач и агол на седиште (tilt in space).

Навлаките се ергономски, прозрачни и незапаливи, отпорни на истрошеност и перење, достапни во 4 бои: зелена, виолетова, сребрена и темно сива.

Лесна алуминиумска рамка во сребрено сива боја.

Главни карактеристики
3 бази: 3 тркала, 4 тркала, работна база
2 гол. на седишта (подесувачка ширина и длабочина): големина 1/2 и 3/4
Ширина на седиште:
гол. 1/2 – од 20 до 30 cm;

гол. 3/4 – од 25 до 36cm.

Длабочина на седиште:
гол. 1/2 – од 20 до 30 cm;

гол. 3/4 – од 30 до 40cm.

Висина на грбен потпирач:
гол. 1/2 – од 52 до 62 cm;

гол. 3/4 – од 60 до 75 cm.

Должина од седиште до педали:
гол. 1/2 – од 20 до 30 cm;

гол. 3/4 – од 30 до 40 cm.

Голем избор на додатна опрема: различни, различни појаси за фиксирање, потпирач за глава, заштита од ладно, дожд и сонце
Тежина на количка:
1/2 – 18 kg (седиште 8,5 kg , база 9,5 kg);

3/4 – 22 kg(седиште 11,5 kg, база 10,5 kg).

Максимална оптеретеност: 1/2 – 35 kg; 3/4 – 45 kg.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!