Clip

Лесна и лесно склоплива количка.

Достапна во 4 големини.

Склоплива алуминиумска рамка во сребрено сива боја.

Прозрачна навлака во сиво/плава боја.

Цврстината на грбниот потпирач и седиште им ја дава алуминиумска рамка скриена во навлаката.

Грбен потпирач со можност за подесување во 3 позиции, благодарение на системот на патенти.

Главни карактеристики
Ширина на седиште:
Clip 1 – 30 cm; Clip 2 – 33 cm;

Clip 3 – 36 cm; Clip 4 – 40 cm.

Длабочина на седиште:
Clip 1 – 25 cm; Clip 2 – 30 cm;

Clip 3 – 35 cm; Clip 4 – 40 cm.

Висина на грбен потпирач:
Clip 1 – 55 cm; Clip 2 – 59 cm;

Clip 3 – 64 cm; Clip 4 – 67 cm.

Должина од седиштето до педаљи:
Clip 1 – 15 до 23 cm; Clip 2 – 21 до 31 cm;

Clip 3 – 25 до 37 cm; Clip 4 – 36 до 48 cm.

Голем избор на додатна опрема: различни во, различни ремени за фиксирање, потпирач за глава, заштита од ладност, дожд и сонце
Тежина на количка: 10,8 – 12,5 kg.
Максимално оптеретување: 1-30 kg; 2-35 kg; 3-40 kg; 4-76 kg.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!