Dondolino – стојалка со навалување

3 големини.

Стојалката Dondolino е опремена со подесувачка потпора за телото, карлицата, колената и стапалата, дрвената основа има можност за подесување по висина.

Рамката и работниот стол може да се подеси навалувањето до 11° до 19° (зависно од величината).

Dondolino има големи можности за прилагодба според потребата на корисникот.

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!