Dynamico – одалка за деца и возрасни

Достапна во 5 големини.

2 перформанси – за внатрешна и надворешна употреба (опремена со поголеми тркала и рачна кочница).

Опремена со можност за подесување на градна и карлична потпора, гаќи за сигурност од пад.

Додатна опрема: потпора за подлакти, стабилизациски шипки за додатна тежина на одалка, тркала со подесувачки кочници за контрола на брзина, стол, додаток за грабнување и разделник за нозе, прилагодување на рачка.

Широката база овозможува сигурен од и кај личност со слаба рамнотежа.

Гаќите додатно осигуруваат можност за одмор и пружаат сигурност.

Тежина: од 12 kg (гол. 1) до 19,7 kg (гол. 5).
Максимално оптеретување: од 40 kg (гол. 1) до 100 kg (гол. 5).

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!