ErgoPad® ski & skate

Алпско скијање, сноубординг, хокеј на мраз – во сите зимски спортови нозете се принудени да бидат во една статична позиција. Дополнително оптоварување при странични движења и промена на притисокот при истите, делува на нозете и зглобовите.

Новите влошки за зимски sпортови ErgoPad® ski & skate го подржуваат и стабилизираат стапалато и скочниот зглоб во зимски спортски кондури и ја зголемува удобноста при носење на истите.

ErgoPad® ski & skate влошките направени по Weight Flex технологија на распределба на притисок го подржува природното движење и вртење на стапалото во сите насоки.

Со нивно носење петата е стабилизирана при латерални движења при скијање и бордање.

Влошката е обложена со терморегулирачки лајнер кој го одржува стапалото топло и ја чува неговата топлина.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!