Friend

Склопувачка количка за индивидуално прилагодување за пациентот спрема дијагнози и лични потреби.

Најлонска навлака, потипирач за грв и седиште.

Монтажни и во висина подесувачки едноделни педали.

Цврста алуминиуска рамка.

Потпирач за раце од страните и неопренови вметнати за заштита од студот.

Главни карактеристики
Боја: зелена, жолта и виолетова
Тежина: 15,5 kg (комплетна количка вклучувајќи ги педалите и држачите за раце)
Ширина на седиште: 30, 32, 34, и 36 cm.
Длабочина на седиште: 32, 34, 36, и 38 cm.
Висина на грбен потпирач: 32,5 – 35 и 37,5 – 40 cm.
Висина на седиште: 43 до 51 cm.
Предни тркала: 4”, 5” полна гума и 6 ” цевка
Задни тркала: 22” и 24“ цевка со остранливо вратила (Quickrelease)
Капацитет: до 75 kg

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!