Ортоза за имобилизација на зглобот на коленото (GenuLoc)

Ортоза за имобилизација на зглобот на коленото. Подлога во коленската шуплина го подобрува комфортот при носење и позиционирање на стабилизациска ортоза на ногата. Едноставна апликација на ортоза на свежа рана или после операциски зафат. Алуминиумски шини поставени во коленото флексија од 20 °. Продран и перлив материја.

Индикации:

сите болести во областа на коленото на кој им е потребна имобилизација.

Универзална големина.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!