GLUCOCARD X – комплет за мерење

Прибор за мерење на шеќер во крвта
• Комплет содржината
GLUCOCARD Х-метар уред
Мерење на ленти: X-сензор (кутија 10 парчиња)
Lancing уред: Multilet уред
Lancets: Multilet supersoft II (кутија 10 парчиња)
Упатство за употреба
футрола
Пакување: картонска кутија

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!