GLUCOCARD X – метар

Уред за мерење на шеќер во крвта
• Пример: Целата крв
• Големината на примерокот крв 0,3 uL
• мерење Време 5 секунди
• гликоза тестирање во целата крв
• Како резултат на мерење на плазма гликоза (плазма метод за калибрација)
• Опсег на мерење 0,6-33,3 mmol / L (10-600 mg / dL)
• Мерење на ленти X-сензор ленти
• Автоматско калибрирање (без калибрација ленти)
• Меморија 360 мерења
• Моќност 1 (еден) 3 волти литиум батерии
• Траење на батеријата околу 2.000 мерења
• Димензии 100 mm x 50 mm x 12 mm
• Тежина 45 g (вклучувајќи батерија)
• Метод amperometric GDH
• Рок на траење ленти: 18 месеци (6 месеци по отворањето на капакот)
• Можност за поврзување со PC Да

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!