GLUCOCARD X-sensor test strips

Ленти за мерење шеќер во крвта
• Пример: Целата крв
• гликоза тестирање во целата крв
• Како резултат на мерење на плазма гликоза (плазма метод за калибрација)
• Опсег на мерење 0,6-33,3 mmol / L (10-600 mg / dL)
• Пакување кутии од 50 парчиња

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!