Grillo – одалка за деца и возрасни

Одалка дизајнирана да поттикне и потпомогне во формата на одење, тренирање на карлица и одржување на рамнотежа на телото, му овозможува на корисникот да шири перцепција на околината во исправена положба со чувство на самостојност и независност низ можности за движење без помош од други личности.

Достапна во 4 големини.

Изведба за надворешна и внатрешна употреба.

Опремена со механизам за едноставно склопување, прилагодување на градите и карличната поддршка, прилагодување на рачката, кочница на задните тркала, „алпинистички„ сигурносен систем во форма на гаќички.

Опремена со можност за подесување на градна и карлична потпора, дополнителен сигурносен механизам во форма на гаќички.

Додатна опрема: потпора за подлакти, стабилизациски шипки за додатна тежина на одалка, тркала со подесувачки кочници за контрола на брзина, стол, додаток за грабнување на нога.

Тежина:
Grillo 1 – 13 kg, Grillo 2 – 18,9 kg;

Grillo 3 – 20,2 kg; Grillo 4 – 20,7 kg.

Максимално оптеретување:
Grillo 1 – 30 kg, Grillo 2 – 45 kg;

Grillo 3 – 60 kg; Grillo 4 – 75 kg.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!