IDEAL АНАТОМСКИ ДУШЕК

Идеален анатомски душек изработени од природни топлина активира мемори пена, и поради својата густина и забави враќање сила, како и лекарски уверенија, тип 1, гарантира употреба за медицински цели. Оптималниот притисок помалку од 32 mm / Hg го става во Анти-decubitus душек, односно. Превентивни Анти-decubitus душекот. Анатомски душек Идеален постои во сите димензии со користење на стандардни болнички кревети. Идеален душек доаѓа со обичен ракав,

како и оригиналот не-порозна, водоотпорен СТП покритие за инконтиненција.
ГОЛЕМИНА ДУШЕК

• 90 x 200 x 15 cm

• 90 x 200 x 07 cm

Идеална анатомска душек

(Со водоотпорен ракавот за инконтиненција)

ДУШЕК 90X200X15-1

ДУШЕК 90X200X07-1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!