Ортоза за растеретување и стабилизација на лумбален 'рбет (LordoLoc)

Ортоза за растеретување и стабилизација на лумбален ‘рбет.

Карактеристики

LordoLoc е лесна стабилизациска ортоза за растеретување на ишијалниот `рбет и лумбосакрален премин со растеретување и активирање на дејствувањето наа мускулатурата. Еластичниот и проѕирен материјал оптимално се прилагодува на анатомијата на телото и обезбедува удобност при носење.

Ефекти

Флексибилните шини на задната страна на ортозата овозможува индивидуално да се прилагоди и овозможува анатомски коректна потпора на загрозените делови. Додатната еластична чичак трака овозможува индивидуално подесување на јачината на компресијата, а во исто време и стабилициско делување на ортозата.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!