LumboLoc Forte се како цврста ортоза за 'рбет

LumboLoc Forte се како цврста ортоза за ‘рбет. Интегрираните шини во крстот делуваат како подршка на анатомска правилно држење на телото, а двата различни високоеластични додаток во ортаза може да се прилагоди за масажа во лумболниот или сакрилниот дел. Лесно поставените за подршка и активација во борба со болката.

Индикации:

лумбо мускулатурна инсуфициенција на ‘рбетот / стомачна испондилолиза / спондилолистеза, лигаменто – тендомиопатија.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!