Активен стегач за стабилизација на рбетната мускулатура (LumboTrain)

Карактеристики

Активен стегач со анатомско ткаење, индивидуално прилагодлив и многу удобен за носење. Удобен и едноставно поставен стегач благодарение на практичните џебови за раце.

Ефекти

Со својот високоеластичен вметнат активен стегач делува на смалување на болките и на попуштање на напнатоста и благодарение на подобрената проприоцепција ја активира мускулатурата.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!