LumboTrain® (Lady)

Активна бандажа за стабилизација на мускулите во областа на лумбалниот рбет.

 

Опис на производот

  • Благодарение на високоеластилна влошка оваа активна бандажа делува на смалување на болката и напнатост во лумбалниот дел,
  • Благодарение на стимулацијата на проприцеоцијата, потикнува подобра функција и контрола на мускулот,
  •  Анатомски обликованата активна бандажа индивидуално се прилагодува за високо ниво на удобност при носење,
  • Лесна и едноставна за самостојно облекување со помош на практични ленти,
  • Зголемена вентилација е осигурана преку перфорираниот затварач.

Индикации

  • Синдром на акутен и хроничен лумбален ’рбет,
  • Дегенеративно заболување на лумбалниот ‘рбет (на пример, osteochondrosis, спондилоза, лумбален вирус),
  •  Постоперативно / пострауматски,
  • Конзервативен третман по пролапс.

 

Технички карактеристики

Големина123456Шифра на производот
Обем на карлицата см70-8080-9090-100100-110110-120120-130

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!