Стабилизациска ортоза за фиксирање на рачниот зглоб (ManuLoc)

Стабилизациска ортоза за фиксирање на рачниот зглоб.

Карактеристики

Стабилизависка ортоза за фискирање на рачниот зглоб. Проѕирен материјал со таква квалитетна изработка (без конци) гарантира висок степен на удобност при носење. Големата површина на лента за фиксирање го олеснува нанесувањето на оваа ортоза.

Ефекти

Интегрираните алуминиумски шини, анатомски обликувани го стабилизираат рачниот зглоб. Ортозата ги спречува непотребните движења на рачниот зглоб.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!