MINI STANDY- детска стојалка

MINI STANDY- стојалка за деца

STANDY- стојалка за возрасни

STANDY- Electro Wing – стојалка за возрасни

 

Mini standy- големини 1, 2 и 3.

Standy – големини 3 и 4.

Standy, Mini Standy и Standy Electro Wing се опремени со подесувачка потпора за телото, карлицата, колената и стопалата.

Додатна опрема: потпирач за глава, странична подршка за карлицата.

Тежина/Максимално оптеретување:

Standy 3 – 28,9 kg/ 90 kg, Standy 4 – 38 kg/120 kg.

Mini Standy 2 – 21 kg/45 kg; Mini Standy 3 – 23,5 kg/55 kg.

Standy ElectroWing – 62 kg/120 kg.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!