Иновативно решение за повреди од муслулите до бутот (MyoTrain)

Карактеристики

MyoTrain е високо-квалитетен медицински призвод кој се бави со потребите на активниот животен стил. Може лесно да се стави, воедно и да се монтира и тргне.

Ефекти

MyoTrain делува по принцип на мускулатурни суспензивни појаси користејќи компресија. Веднаш после повредувањето, додатната мала акутна влошка може да ја додаде посакуваната компресија на деловите околу повредите заради сопирање на модринки и ширење на хематом. Високо функционалната влошка додава компресија за деловите околу повредата заради минимизирање на отокот кој обично исчезнува. Надолжната ребраста вдлабнатина заедно со површината на функционалната влошка ја подобрува лимфната циркулација. MyoTrain го регулира мускулниот тонус и го спречува повторното повредување.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!