Novus

Количката во која „растат„ деца – има голема можност за прилагодување на седиштето и потпирач, едноставна и прецизна хидраулична прилагодба на агол грбен потпирач до 20°.

Навлаките се ергономски, прозрачни и незапаливи, отпорни на истрошеност и перење, достапни во 2 бои: сиво/плава и темносива/сива.

Лесна алуминиумска рамка во сребрено сива боја.

Главни карактеристики
Достапна во 3 големини: 2, 3 и 4
Ширина на седиште:
гол. 2 од 20 до 30 cm;

гол. 3 од 24 до 34 cm;

гол. 4 до 28 до 38 cm.

Длабочина на седиште:
гол. 2 од 30 до 36 cm;

гол. 3 од 35 до 41 cm;

гол. 4 од 39 до 45 cm

Висина на грбен потпирач:
гол. 2 од 65 до 71 cm;

гол. 3 од 71 до 80 cm;

гол. 4 од 75 до 81 cm

Должина од седиште до педали:
гол. 2 од 27 до 37 cm;

гол. 3 од 30 до 40 cm;

гол. 4 од 30 до 44 cm

Голем избор на додатна опрема: различни во, различни ремени за фиксирање, потпирач за глава, заштита од ладност, дожд и сонце
Тежина на количка: 19,5 – 21,6 kg
Максимална оптеретување: 2-45 kg; 3-55 kg; 4-65 kg

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!