OASIS 2000 ANTIDEKUBITALNI MADRAC S KOMPRESOROM APEX

Спречување на чирови од притисок и оптимална удобност на пациентот
Индивидуални домашна нега и долгорочна нега
Димензии: cm 198x86x6,4
Тежина на компресорот: 1,4 кг
Тежина на душекот: 2,4 кг
Душекот во едно парче, без мобилни
Капацитет: 100 килограми

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!