Obi

Склоплива рамка од алиминиум и челик.

Навлака од микрофибери кој се незапаливи и се перат до 30°.

Главни карактеристики
Достапна во 3 големини: 2, 3 и 4
Ширина на седиште: гол. 2 – 33 cm; гол. 3 – 37 cm; гол. 4 – 41 cm.
Длабочина на седиште: гол. 2 – 30 cm; гол. 3 – 36 cm; гол. 4 – 40 cm.
Висина на грбен потпирач: гол. 2 – 65 cm; гол. 3 – 68 cm; гол. 4 – 76 cm.
Далечина од седиште до педали:
Obi 2 од 23 до 35 cm;

Obi 3 од 29 до 44 cm;

Obi 4 од 32 до 47 cm.

Голем избор на додатна опрема: различни во, различни ремени за фиксирање, потпирач за глава, заштита од ладност, дожд и сонце
Тежина на количка: 17,4 – 20,1 kg.
Максимално оптеретување: 2-50 kg; 3-60 kg; 4-70 kg.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!