Ортоза за растеретување и стабилизација на лумбална кичма (LumboLoc)

Ортоза за растеретување и стабилизација на лумбална кичма

Карактеристики

Анатомски ткаена ортоза која обезбедува индивидуално прилагодување и удобност при носење. Благодарение на практични џепови, поставувањето на ортозата е комотно и не бара напор.

Ефекти

Стабилизациона ортоза го растеретува грбот благодарение на индивидуалното подесување на јачината на компресијата врб абдоменалната шиплина. Анатомски обликувани шини интрегрирани во задниот дел на ортозата помага за анатомски правилна позиција на лумбалниот ‘рбет и дозволува индивидуално подесување.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!