Prince&princess econom

душек од мека пена децата
За вашите принцези и принцови, се разбира сакате само најдобрите, и дека бебињата треба повеќе сон отколку возрасни и треба добар душек. Сензор © принцот и принцезата душеци предлага на децата, со покривка која може да се отстрани и изми како Ви овозможува максимална хигиенски услови. За заштита на душекот се препорачува да се користи Molton покритие или заштитна покривка.

 

спецификација
Душек: прибл. 12 см
ГОЛЕМИНА: 120×60

Јадрото се состои од 10 см мека пена.

Навлака направени од високо-квалитетни ткаенини ватиран памук влакна обвивка. На насловната има тристрана патент. Се перат на 30 ° C .. За заштита на душекот се препорачува да се користи Molton покритие или заштитна покривка.

ПАКУВАЊЕ: Посебен вакуум амбалажа обезбедува максимална хигиенски услови за време на транспортот и дистрибуцијата. Транспорт и пренос исто така е направен полесно благодарение на пригоден пакување ролна.

ГАРАНЦИЈА 3 години гаранција на јадрото и 2 години гаранција на душекот темпирана.

najdolu

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!