ROHO DRY FLOATATION душек

Оригиналот не-погон, прилагодлив, zoned, напредни притисок олеснување душек покриваше.

• Помага лекува напредна фаза (III и IV) од исхемичен чирови.

• триење и стриже олеснување површина.

• Zoned. Четири дела секој 20 “x 34” / 51 cm x 86 cm

• Прилагодлив. 3,5 “(8 см) висок воздушен клетки може да се прилагоди на обликот на телото и големината на пациентот.

• Не-погон. Не бара надворешен извор на енергија.

• дренажа дупки повлече течности подалеку од проблеми со мокрењето клиентот.

• Долгорочните неопренови гумени е пламен-отпорни и лесно може да се чистат.

• repairable. Се протега севкупниот живот на душекот.

• Повторно опфаќа се достапни.

димензии:
Дополнителни големини на располагање. За повеќе информации, Ве молиме контактирајте грижа за корисници.

2 година гаранција

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!