ROHO neopren sistem

Претставува дел Roho душек димензии 51×86 см со пена вметнете големина од 90 х 200 см.

Поевтини систем специјално дизајнирани за да се спречи оштетување на задникот на кожата. Поднесено пена овозможува добра адхезија на душекот.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!