visco 7 zones

Сенсо © Виско 7 зона душекот е поделена на седум наизменични зони и комбинација на карактеристики на голем број различни душеци. Пирамидата од лајсни дава чувство на масажа за време на спиењето.
Каналите во горниот и долниот дел од зоната нудат вентилациски својства.

На клучните точки вашето тело се прилагодува на цилиндрите на Senso терморегулациски Виско мемори пена.

Душекот се профилира на двете страни и може да се користи од двете страни.

 

спецификација
ВИСИНА: прибл 18 см

ГОЛЕМИНА: 190 / 200×80, 190 / 200×90, 190 / 200×140, 190 / 200×160, 190 / 200×180, 190 / 200×200

Цврстина: Н1 – H2 – Н3

Јадрото на душекот е комбинација Senso © терморегулациски Виско мемори пена, високо еластична пена (HR) и мека пена поделени во седум зони.

Прекирвката е направена од високо-квалитетни, алергиски ткаенина, зашиени памук влакна обвивка. На капакот може да се отстрани и перат на 30 ° C.

ПАКУВАЊЕ вакуум и Ролан. Овозможува полесно за транспорт и пренос и максимална хигиенски услови за време на транспортот.

ГАРАНЦИЈА: 5 години гаранција на јадрото на душекот и 2 години гаранција на душекот темпирана.

20-Oct-14 10-06-30 PM

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!