Visco pro

Сенсо© Термоактивна Виско мемори пена, има лековити својства, кои овозможуваат зголемена погодност за пациенти кои долго лежат. Намалува потенцијалот за чирови од притисок.
Удобност, совршено се вклопуваат на телото, намалување на притисокот на вратот, грбот, рамената и `рбетот, и висок квалитет се главните карактеристики на Senso © Виско Про душекот.

 

спецификација

ВИСИНА: прибл 18 см
Димензии: 190 / 200×80, 190 / 200×90, 190 / 200×140, 190 / 200×160, 190 / 200×180, 190 / 200×200

Цврстина: Н1 – H2 – Н3

Јадрото на душекот е комбинација 6cm Senso © терморегулациски Виско Меморија пена и 11 см висок еластични (HR) пена поделени во пет зони. Висина јадро е 17 см.

Прекривка е изработен од високо квалитетен материјал. Антиалергично и антибактериски третирани и отпорни на прашина. За зголемена јасност душеци користат специјални 3D перфориран Арија материјал во подот зона. Зголемена транспарентност помага создаде здрава микроклима кревет и го спречува формирање на влага во јадрото на душекот. На капакот може да се отстрани и изми на 30 ° C

ПАКУВАЊЕ вакуум и Ролан. Овозможува полесно за транспорт и пренос и максимална хигиенски услови за време на транспортот.

ГАРАНЦИЈА: 5 години гаранција на јадрото на душекот и 2 години гаранција на душекот темпирана.
20-Oct-14 10-18-51 PM

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!