Visco wave

Бран душекот претставува срж на 15 см, во 7  моделирани зони, со мека  и густа пена, поставата зашиена, кои заедно даваат на душекот височина од 17 см. Ергономски дизајнираниот душек со 7 зони обезбедува ортопедски точни прилагодување и поддршка на телото со намалување на притисокот на вашиот грб и целото тело. Душекот се профилира на двете страни и може да се користи од двете страни.

 

спецификација
ВИСИНА: прибл 17 см

Димензии: 190 / 200×80, 190 / 200×90, 190 / 200×140, 190 / 200×160, 190 / 200×180, 190 / 200×200

Цврстина: Н1 – H2 – Н3

Јадрото на душекот е изграден од мека пена лиен во 7 зони. Висина јадро е 15 см.

На насловната е направен од високо-квалитетни, алергиски ткаенина, зашиени памук влакна обвивка. На капакот може да се отстрани и перат на 30 ° C.

ПАКУВАЊЕ вакуум и Ролан. Овозможува полесно за транспорт и пренос и максимална хигиенски услови за време на транспортот.

ГАРАНЦИЈА: 3 години гаранција на јадрото на душекот и 2 години гаранција на душекот темпирана.

20-Oct-14 11-05-15 PM

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!