Visco3

Сензор © Visco3 изгледа многу еластична (HR) пена и е основа за 3 см Senso © терморегулациски Виско мемори пена.

Сензор © Термоактивна Виско мемори пена се прилагодува совршено на обликот на вашето тело преку олеснување на притисокот врз задниот дел од вратот, а со тоа го подобрува целокупниот квалитет на спиењето.

Мемори пена, има лековити својства, кои обезбедуваат зголемена погодност за пациенти кои долго лежат. Го намалува потенцијалот за чирови од притисок.

Удобност, совршено се вклопуваат на телото, терапевтски својства и висок квалитет се главните карактеристики на Senso © Виско душекот.

Спецификација

 

ВИСИНА: прибл. 18 см

ГОЛЕМИНА: 190 / 200×80, 190 / 200×90, 190 / 200×140, 190 / 200×160, 190 / 200×180, 190 / 200×200

Цврстина: Н1 – H2 – Н3

Јадрото на душекот е комбинација 3см Senso © терморегулациски Виско мемори пена и 14cm висок еластични (HR) пена.
Висина јадро е 17 см.

Прекривката е изработен од високо квалитетен материјал. Антиалергично и антибактериски третирани и отпорни на прашина. За зголемена јасност душеци користат специјални 3D перфориран Арија материјал во подот зона. Зголемена транспарентност помага создаде здрава микроклима кревет и го спречува формирање на влага во јадрото на душекот. На капакот може да се отстрани и перат на 30 ° C.

ПАКУВАЊЕ вакуум и Ролан. Овозможува полесно за транспорт и пренос и максимална хигиенски услови за време на транспортот.

ГАРАНЦИЈА: 5 години гаранција на јадрото на душекот и 2 години гаранција на душекот темпирана.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!