Viscoelastic перници за пети за компензирање на должината на нозете

Во случај на различни должини на нозете може да биде преку ViscoBalance heelpieces израмните наведената должина од 3, 5 или 10 mm. Анатомски обликувани пета рампа ублажува болката и го спречува оштетувањето на зглобовите и кичмата. Исто така, рампа е докажано ефикасни во намалувањето на проблемите во врска со Ахиловата тетива. Рампа може да се користи додека пешачење, спортски или работа чевли.

Нежна за кожата
не се лизга
трајни

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!