Viscoelastic е силиконска подлога за третман на петтите

Трн во ногата или остеоартритис може да доведе до тешка болка предизвикана од преоптоварување или при одење стој на раце. ViscoSpot пета перници ублажи прекумерен притисок на пета. Мека, сини основни намалува притисокот врз осетливите и болни пета. Viscoelastic вметнете автоматски се подесува така што чевли прсти.

За третирање на дорник во петти
анатомски одговара
многу удобно

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!