ViscoHD basic

Сензор © Виско Термоактивна HD мемори пена со висока густина (HD висока густина) е високо-квалитетни пена која се користи во производството на душеци од висока класа и медицински перници .Горниот слој се состои од 6 см Senso © терморегулациски дефиниција Виско мемори пена која лежи врз основа на душекот 14 см висок еластична (HR) пена.
6 см Senso © Виско терморегулациски HD мемори пена обезбедува удобност и намалување на притисокот на ‘рбетот, кој ви гарантира длабок сон и обновена енергија за новиот ден. 14 см високата еластична, стабилна (HR) пена душек обезбедува цврста основа за оптимална удобност.

 

Спецификација

Висина: CA 20 см
Димензии: 190 / 200×80, 190 / 200×90, 190 / 200×140, 190 / 200×160, 190 / 200×180, 190 / 200×200
Цврстина: Н1 – H2 – Н3

Јадрото на душекот е комбинација 6cm Senso © терморегулациски Виско HD Меморија пена и 14 см висок еластични (HR) пена.
Висина јадро е 20 см.

На капакот е изработен од високо квалитетен материјал. Антиалергично и антибактериски третирани и отпорни на прашина. За зголемена јасност душеци користат специјални 3D перфориран Арија материјал во подот зона. Зголемена транспарентност помага создаде здрава микроклима кревет и го спречува формирање на влага во јадрото на душекот. На капакот може да се отстрани и перат на 30 ° C.

ПАКУВАЊЕ вакуум и Ролан. Овозможува полесно за транспорт и пренос и максимална хигиенски услови за време на транспортот.

Гаранција: 7 години гаранција на јадрото на душекот и 2 години гаранција на душекот темпирана.

20-Oct-14 10-48-13 PM

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!