viscoHD comfort

Пирамидално украсениот високо еластичен (HR) пена душек обезбедува цврста основа и овозможува поголемо дишење  на душекот.

Сенс © Виско мемори пената Термоактивна HD висока густина (HD-висока густина) обезбедува свршена поддршка на телото за време на спиењето, релаксацирајќи на терапевтските точко на притисокот на ‘рбетот, рамената и вратот.

На горниот слој се состои од 6 см Senso © терморегулациски Виско HD Меморија пена, кој се наоѓа на основата на душекот 14 см висок еластични (HR) пена.

Пирамидата лајсни на душекот обезбедува зголемено дишење на душекот.
6 см Senso © Виско терморегулациски HD мемори пена обезбедува удобност и намалување притисок на ‘рбетот, кој ви гарантира длабок сон и обновена енергија за нов ден.
14 см висок еластична, стабилна (HR) пена душек обезбедува цврста основа за оптимална удобност.
Душекот е наменета за луѓе до 120 kg телесна тежина. Со посебна цел, тоа е можно да се зголеми цврстината на душекот и душек прилагодени на потребите на лицата со повисока телесна маса.

Спецификација

ВИСИНА: прибл 20 см
ГОЛЕМИНА: 190 / 200×80, 190 / 200×90, 190 / 200×140, 190 / 200×160, 190 / 200×180, 190 / 200×200
Цврстина: Н1 – H2 – Н3

Јадрото на душекот е комбинација 6cm Senso © терморегулациски Виско HD Меморија пена и 14 см висок еластични (HR) пена. Висина јадро е 20 см.
На капакот е изработен од високо квалитетен материјал. Антиалергично и антибактериски третирани и отпорни на прашина. За зголемена јасност душеци користат специјални 3D перфориран Арија материјал во подот зона. Зголемена транспарентност помага создаде здрава микроклима кревет и го спречува формирање на влага во јадрото на душекот. На капакот може да се отстрани и перат на 30 ° C.

ПАКУВАЊЕ вакуум и Ролан. Овозможува полесно за транспорт и пренос и максимална хигиенски услови за време на транспортот.

Гаранција: 7 години гаранција на јадрото на душекот и 2 години гаранција на душекот темпирана.

20-Oct-14 10-51-22 PM

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!