Viscoelastic пета перници да се ослободат тетивите, лигаментите и зглобовите (ViscoHeel)

Viscoelastic пета перници да се ослободат тетивите, лигаментите и зглобовите

ViscoHeel е погодна да се намали товарот на глуждот, коленото или колкот, на пример. во случај на остеоартрит на нога, колено или колк, протеза, болка во Ахиловата тетива (ahilodynia) и Haglundova петто место. Во верзија ViscoHeel пета област е склони кон Варус или valgus позиција (однадвор или интерно).

Нежна за кожата
не се лизга
квалитетни

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!