ViscoPed влошки за опуштање на стапалото

Во случај на болка во ногата или деформација на предниот дел на стапалото и прстите ViscoPed прераспределува и го намалува локалните преоптоварување. Вметнете ја целата должина на нога олеснување на преоптоварување на глуждот, коленото, колкот и ‘рбетот. Болка исто така е намалена. ViscoPed може да се носи при одење, спорт или работа чевли.

Нежна за кожата
трајни
Анти-се лизга пета работ

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!