Viscoelastic табани за намалување на шок товари.

 

Во случај на единствена болка (болка плантарна притисок) или деформитети на Западна лапа на рацете и нозете, ViscoPed S дистрибуира и го намалува локален притисок товари. Влошка вклучува дополнителни амортизирање на медијалната страна каде што плантарна фасциитис болка потекнува. На долг soled viscoelastic ортози намалува влијанието носивост на глуждот, коленото, колкот и ‘рбетот. Болни дразби во петицата област се ослободуваме. ViscoPed S може да се носи во одење, спорт и работа чевли.
Нежна за кожата
трајни
Не се лизга работ на петицата

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!