Youngster 3

Склопувачка количка за индивидуално прилагодување за пациентот спрема дијагнози и лични потреби.

Најлонска навлака, потипирач за грв и седиште.

Монтажни и во висина подесувачки едноделни педали.

Цврста алуминиуска рамка.

Пластични страници со заштита за облека.

Главни карактеристики
Боја: избор од 25 различни бои
Тежина: 11,5 kg (комплетна количка вклучувајќи ги педалите и држачите за раце)
Ширина на седиште: 22, 24, 26, 28, 30 до 40 cm
Длабочина на седиште: 26, 28, 30 до 40 cm.
Висина на грбен потпирач: 25, 30, 35 и 40 cm.
Висина на седиште: 38 до 49 cm.
Предни тркала: 4”, 5” полна гума и 6 ” цевка
Задни тркала: 20” и 24“ цевка со остранливо вратила (Quickrelease)
Капацитет: до 75 kg

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!