• CPAP
  • ИНХАЛАТОР
  • АСПИРАТОР
  • КОНЦЕНТРАТОР НА КИСЛОРОД

 XT_AUTO_____ XT AUTO – CPAP/APAP (APEX)

Најмал на светот;  најтивок – скоро и не се слуша

можност за работа во режим на CPAP/АРАР

(Автоматска прилагодба на притисок)

Технички карактеристи:

Напојување:Универзално напојување100 – 240 VAC, 50/60 Hz,0,5 – 0,3A
Распон на притисок:4-20 cm H2O (може   да се прилагоди во чекори од 0.5 cm H2O)
Почетен притисок:3-19 cmH2O (може да се прилагоди во чекори од 0.5 cm H2O)
Максимален притисок:5-20 cmH2O (може да се прилагоди од по 0.5 cm H2O)
Минимален притисок:4-19 cmH2O(може да се прилагоди во чекори од 0.5 cm H2O)
Време за загревање:0-45 минути (може да се прилагоди во чекори од по 5 минути)
Почетен притисок во текот на времето за загревање:3-19 cmH2O(може да се прилагоди во чекори од 0.5 cm H2O)
Висинска прилагодба:ДА
Бројач на работни саати:ДА 9999,9 часа
Димензии (ширина х длабочина х висина):14,5 x 13,0 x 10,0 cm односно 5,7” x 5,1” x 3,9”
Маса:Од прилика 800g. односно 1,76 lbs
Ниво на звук:30 dB на 10 cmH2O, одалеченост 1 m
Мемориска картичка:ДА; Mini SD Card

apex

ТОПОЛ ОВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ (APEX)

 

wizard

WiZARD 210 Маска за нос (APEX)

MININEB (APEX)

minineb
Компресорски инхалатор со распрснувач

РАСПРСНУВАЧ ЗА ИНХАЛАТОР (APEX)

rasprsuvac

ДЕЛОВИ ПОМАГАЛА ЗА ДИШЕЊЕ

noimage

АСПИРАТОР – VacPlus (Apex)b310dad38271a46580d7703c157a913f

АСПИРАТОРСКИ КАТЕТЕРИ (UNOMEDICAL)noimage

ДЕЛОВИ ПОМАГАЛА ЗА ДИШЕЊЕnoimage

VisionAire (AirSep)

visionaire5

НАВЛАЖНУВАЧ НА КИСЛОРОД

1

ПОМОШНИ ДЕЛОВИ ЗА ДИШЕЊЕ

Црево за снабдување на кислород со врски
7,5 м
15,2 м
НАДВОР груб филтер
внатрешни филтри
БАКТЕРИСКИ ФИЛТЕР
колони
УРЕД ЗА ЕКО прилагодување на кислород
Назална канила ЗА ВОЗРАСНИ
Назална канила за доенчиња
Назална канила ЗА ДЕЦА

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!