• Услуги

ПУЛМОЛОГИЈА

заменски концентратор на кислород
редовен сервис и поправка на концентратор  на кислород
аспиратор – сервис и делови – достава на кукна адреса
аспираторни катетри – достава на кукна адреса
инхалатор – потросни материјали (маски, распрснувачи) – достава на кукна адреса

ИНКОНТИНЕНЦИЈА

cоветување за избор на помагала

РЕХАБИЛИТАЦИЈА

сервис и поправка на инвилидска количка
достава на домашна адреса
совет во избор на помагалото
составување на болнички кревет

ДИЈАБЕТЕС

замена на уред за мерење на шеќер во крв (старо за ново)

  • Услуги

ПРОТЕТИКА И ОРТОТИКА

 земање мерка на куќна адреса по потреба
тестирање на помагала во рок од 5 дена од мерката
брза испорака после тестирањето
советување на корисниците во изборот и користењето на помагалата
ги изработуваме сите видови на протези и ортози од најсовремен материјал и компоненти

ФЛЕБОЛОГИЈА – КОМПРЕСИРАЧКИ ЧОРАПИ

земање мерка и индивидуална изработка
земање мерка на домашна адреса на корисникот по потреба
земање мерка во Bauerfeind филијала
софистициран начин на 3d преглед
индивидуален пристап
индивидуална изработка на чорапи
апликација на чорапи со се помагала за облекување
советување на корисникот за користење на помагала

ОРТОПЕДСКИ ОБУВКИ И ВЛОШКИ

земање мерка и индивидуална изработка

 АНАТОМСКИ ПЕРНИЦИ И ДУШЕЦИ

одредување на големина на перницата индивидуално за секој корисник
испорака на душек на домашна адреса

За нас

Нашиот тим

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!